Senior.dk

På Senior.dk kan du gratis oprette en dating profil og møde andre der søger venner, dansepartnere eller måske en kæreste. Siden er tiltænkt alle over 50 år, og målet er at skabe rammerne for seriøs senior dating for singler fra hele Danmark, samt derudover at være mødested for alle der måtte søge en ny ven eller veninde.

Senior.dk

Single.dk

Gratis dating side med 40.000 aktive medlemmer, efter eget udsagn.

www.single.dk

PartnerMedNiveau.dk

PARTNERMEDNIVEAU er ikke kun en dating side, men tilbyder også rådgivning omkring parforhold og kærlighedens psykologi. På rådgivningssiderne har de nogle de kalder for eksperter som giver nyttige tips til datingjunglen, den første date, kærestesorger og andre udfordringer på vejen mod kærligheden. De tilbyder også at lære dig at netdate.

www.partnermedniveau.dk

C-Date.dk

Ordet C-Date står for Casual Dating, og det handler om at date på en afslappet måde, møde nye mennesker og nyde forskellige, også erotiske, eventyr. Der er ingen forpligtelser og det er nemt at møde personer, der deler dine interesser.

www.c-date.dk

40plus.dk

40plus.dk – Dating & Venskaber for Alle over 40 år. Søg en kæreste blandt 50.000 single profiler! Det er nemt og simpelt at tilmelde sig, og det kræver kun få oplysninger.

Besøg 40plus.dk

Dating.dk

Dating.dk er Danmarks største og ældste dating side. Ifølge Dating.dk er der over 500.000 medlemmer. Dating siden dækker alle aldre og miljøer, og er derved ikke en niche dating portal. Aldersmæssigt findes der datere fra 15 år og op. Man kan oprette en gratis dating profil, og derved få begrænset adgang til de forskellige dating funktioner. Ønsker du at komme i kontakt med andre kæreste søgende, må du betale for yderligere adgang til dating.dk.

www.dating.dk

Be2.dk

Be2.dk er en af verdens største firmaer inndenfor matchmaking og dating. Be2.dk findes i over 30 lande. Antallet af datere er på over 12 millioner på verdensplan.

Be2 fungerer via noget der ligner personlighedstests, som så fungerer som din dating profil i deres matchmaking system.

www.be2.dk

50PlusMatch.dk

50PlusMatch.dk tilbyder dating for aktive danskere over 50 år. Dating siden har hovedsæde i Holland. Og de er også at finde i Sverige, Holland, Norge, Finland og i Belgien er de både på Fransk og Flamsk.

www.50PlusMatch.dk